Endnu en begejstret minister

15.03.2005 09:00

Successen for Brøndby IF's integrationsprojekt - Fra Bænken til Banen - havde i går lokket beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen til Brøndby Stadion hvor han mødte både arbejdsgivere og arbejdstagere i projektet.

- Jeg talte med min gode ministerkollega Bertel Haarder, der jo tidligere har været på besøg. Han fortalte rosende om projektet, og understregede at jeg bare måtte se det med mine egne øjne, og jeg må sige jeg er blevet positivt overrasket. Brøndby er forgangsklub for et projekt som jeg håber andre vil følge, indledte ministeren og fortsatte:

- Idéen er ganske enkelt genial. Den er meget simpel men alligevel utrolig god. Brøndby IF har et helt andet kendskab til spillerne, og det samme gælder jo også virksomhederne, og jeg må sige jeg synes det er flot at man i det her projekt, har fundet så god en balance på så kort tid.

Raasdal

Gert Raasdal fortæller om projektet.

I 2004 formidlede Fra Bænken til Banen mere end 60 jobs, uddannelses- og praktikpladser, hvilket svarer til cirka ét om ugen. Næste år er målsætningen det dobbelte ifølge projekets leder, bestyrelsesmedlem i Brøndbyernes Idrætsforening, Gert Raasdal, der forklarede projektet i detaljer for Claus Hjort Frederiksen.

 Fra Bænken til Banen

Fra Bænken til Banen...

- Jeg synes det er fantastisk at en fodboldklub tør kaste sig ud i sådan et projekt, og investere en masse image og arbejdskraft, lød det begejstret fra ministeren.

- Jeg er glad for at I klarer det godt ude på arbejdsmarkedet, sagde Claus Hjort Frederikssen videre direkte henvendt til de unge drenge, der har fået arbejde gennem Fra Bænken til Banen.

Ekstra på brondby.com