Daugaard vil have tre point

31.03.2005 11:01

Før lørdagens topkamp mod FC Midtjylland, er den rutinerede midtbanespiller Kim Daugaard opsat på en sejr og tre point. Efter uafgjorte kampe mod AaB og Esbjerg handler det nu om sejre for SAS Ligaens mest formstærke hold, og rækkens nr. 2 står for skud.

- Vi skal have de 3 point i den kamp, og FC Midtjylland er altså ikke helt det samme hold uden Zidan og Peter Skov-Jensen. Zidan var SAS Ligaens farligste spiller, i hvert fald på egen hånd. Så FC Midtjylland skal nok bygge lidt mere på holdet som helhed nu, fortæller Kim Daugaard og fortsætter.

- De har haft en del skader og det har selvfølgelig spillet en del ind. De har fået David Nielsen i vinterpausen, og han er også en god angriber, men han er ikke lige typen, der snyder 3-4 mand på egen hånd. Men David er da en god og pågående spiller, som er ubehagelig at spille overfor, fortæller Kim Daugaard der slutter bestemt af.

- Vi VIL have en sejr, og det skal vi gå 100 procent efter. Det vil også være fint, hvis vi kan lægge yderlige afstand til rækkens nummer 2.

Kim Daugaard og resten af Brøndbys hold er ubesejrede i de seneste 19 spillerunder. De blå-gule topper formbarometeret.

Har du lyst til at overvære topbraget lørdag eftermiddag, kan du bestille din billet her.

Kim Daugaard i selskab med Daniel Agger i 1-1 kampen mod AaB.

Kim Daugaard kræver en sejr af sig selv og holdkammeraterne i lørdagens topkamp mod FC Midtjylland.