Brøndby to kampe fra rekorden

21.03.2005 15:54

Brøndby holder skansen som SAS Ligaens mest formstærke mandskab. De seneste 10 kampe har de blå-gule hentet 24 point og en målscore på 16-5. Søndagens 0-0 kamp mod Esbjerg var samtidig det 19. SAS Liga opgør i træk uden nederlag.

Dermed skal Brøndby blot hente point i yderligere to kampe for at tangere rekorden på 21 opgør, som Brøndby deler med FC København. Brøndby er også fortsat det bedste hold på udebane med 22 point i 10 opgør.

De 12.219 tilskuere i Esbjerg Idrætspark var det næsthøjeste tilskuertal nogensinde i det vestjyske. Kun kampen i 31. runde mod FCK i sidste sæson overgår med 13.713 på lægterne. Brøndby har nu været med til at sætte tilskuerrekord fem steder i denne sæson.

Da Asbjørn Sennels blev skadet og måtte udgå af Esbjerg-kampen, efterlod han samtidig Casper Ankergren som eneste tilbage på listen over spillere med fuld spilletid. Asbjørn Sennels blev udskiftet efter 14 minutter og kommer samlet på 1.724. Dan Anton Johansen har været med i 1.782 minutter, Thomas Kahlenberg 1.794 og Casper Ankergren har fået fuld spilletid - 1.800 minutter.

Brøndby er efter 20. runde den klub, der har flest spillere i direkte fare for en karantænedag. Her er hele fem Brøndby-spillere med. De fem er Johan Absalonsen, Kim Daugaard, Casper Ankergren, Dan Anton Johansen og Mads Jørgensen. Derudover kan Johan Elmander også få karantæne, hvis hans næste gule kort giver seks strafpoint.

Trængsel foran Brøndbys mål

Brøndby topper fortsat formbarometeret, uden nederlag i SAS Ligaen i nu 19 kampe.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk