Brøndby scorer altid mod FCM

30.03.2005 14:20

Brøndby har i forårets første to runder udbygget forspringet i toppen af SAS Ligaen til FC Midtjylland på 2. pladsen. Lørdag fløjtes der så op til topbrag på Brøndby Stadion, når netop FC Midtjylland gæster i en sandt topopgør.

Inden topkampen har Brøndby en god statistik mod midtjyderne, som hjemmeholdet formentlig vil gøre meget for at udbygge. Indtil videre har de to mandskaber mødt hinanden 13 gange og hver eneste gang er Brøndby kommet på måltavlen - uanset om opgørene er spillet på den københavnske vestegn eller i det midtjyske.

Til gengæld har Brøndby to gange formået at holde FC Midtjylland fra at score. Seneste tilfælde var en 2-0 sejr i Ikast i 2003, og derudover har SAS Ligaens førerhold også slået de nærmeste bejlere i sidste sæson med hele 4-0. Det var i foråret 2003 på Brøndby Stadion. De 4-0 er også lig med Brøndbys største sejr til dato over FCM. Det første indbyrdes opgør i denne sæson blev vundet af Brøndby med 2-1 på mål af Martin Retov og Andreas Jakobsson.

Den samlede målscore mod midtjyderne lyder på 24-15 i Brøndbys favør. De to hold spillet uafgjort mod hinanden fem gange - deriblandt samtlige fire første møder i ligaen.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk

Martin Retov jubler over en scoring mod FC Midtjylland

Martin Retov og resten af Brøndbyholdet scorer altid i opgørene mod FC Midtjylland, der traditionelt byder på masser af underholdning.

Ekstra på brondby.com