Brøndby mest sete hold på udebane

16.03.2005 09:44

At Brøndby er hele Danmarks klub, kan også aflæses på tilskuertallene på fremmed græs i denne sæson i SAS Ligaen. Her topper de blå-gule nemlig som landets mest sete klub på udebane. I efteråret så 11.114 i gennemsnit de blå/gules kampe på udebane, og det er flere end noget andet hold.

AGF er SAS Ligaens næstmest sete udehold med 10.497 tilskuere, mens OB kommer ind på tredjepladsen med 10.253. Det mindst sete hold på udebane er FC København, der kun har haft gennemsnitligt 5.702 til deres udekampe.

Brøndbyfans på plads i Århus på udebane mod AGF

De mange blå-gule fans støtter holdet i med- og modgang og mange af dem følger også holdet på udebane. Brøndby er nemlig landets mest sete udehold i denne sæson.

Udsigt til fest og stemning

Når Brøndby søndag mod Esbjerg indleder udekampene i foråret i SAS Ligaen, bliver det også med masser af tilskuere på lægterne. Esbjerg fB meddeler nemlig om fodboldfeber i det vestjyske og det forventes at op mod 10.000 tilskuere eller over, indtager en plads søndag i Esbjerg Idrætspark, der efter en mindre modernisering kan rumme 14.500 tilskuere.

Senest Brøndby var i Esbjerg, var holdet med til at sætte sæsonrekord, idet 9.498 så de to hold spille 2-2 i november. Det er én af fem sæsonrekorder, som Brøndbys SAS Ligahold har været med til at sætte. Udover Esbjerg Idrætspark var der også hidtil rekordhøjt tilskuertal i sæsonen, da Brøndby var i Aalborg, Farum, Herfølge og naturligvis Parken.

Det laveste tilskuertal, Brøndby og Esbjerg har spillet for i Esbjerg, er 5.295. Det var da Brøndby vandt 2-1 på mål af nu tilbagevendte Mads Jørgensen 3. maj 2003. Det laveste tilskuertal til en Brøndby-kamp i denne sæson er 4.147 til 4-1 sejren i Herfølge i september.

Esbjerg indledte foråret med en fornem 1-0 sejr ude over OB, mens Brøndby lagde ud med 1-1 hjemme mod AaB. Søndagens gyser spilles kl. 17.30 i Esbjerg Idrætspark.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk

Brøndby gør klar til kick off i Esbjerg Idrætspark

Fodboldfeberen raser i det vestjyske og der ventes masser af tilskuere på lægterne i Esbjerg Idrætspark når Brøndby på søndag gæster Esbjerg fB.