Brøndby har scoret mest i Esbjerg

17.03.2005 11:46

Brøndby kan indtil videre se tilbage på en fin statistik i Esbjerg Idrætspark, hvad angår kampe i SAS Ligaen. De seks seneste kampe har resulteret i tre Brøndby-sejre, to uafgjorte og blot ét nederlag. Men især på målscoren peger pilen Brøndbys vej. Brøndby har scoret 13 gange, mens Esbjerg kun har lavet fem mål.

Brøndbys største sejr i Esbjerg er 7-0, som blev resultatet, da de to klubber tørnede sammen 26. august 2001. Her scorede Peter Madsen hattrick, mens Per Nielsen nettede to gange, ligesom Mads Jørgensen og Ruben Bagger hver stod for ét mål. Det er faktisk eneste gang i karrieren, at anfører Per Nielsen har prøvet at score to mål i samme kamp. I alt er den rutinerede forsvarsspiller oppe på 13 scoringer i SAS Ligaen.

De seneste to kampe i træk er endt med pointdeling mellem Esbjerg og Brøndby - og begge er spillet i det vestjyske. Før 2-2 kampen i november måned spillede de to hold 0-0, og det er hidtil eneste gang, de to mandskaber har forladt græsset, uden tilskuerne fik underholdning i form af mål at se.

Brøndby inden pokalkampen i efteråret

Brøndby har det traditionelt fint i Esbjerg Idrætspark, hvor det kun er blevet til ét nederlag i de seneste seks kampe.

Fire risikerer karantæne

Dan Anton Johansen har gjort Casper Ankergren, Kim Daugaard og Johan Absalonsen selskab på karantænelisten. De fire Brøndbyspillere står således til en spilledags karantæne ved næste gule kort, uanset strafpoint.

Nogle af Esbjergs spillere vil givet også være opmærksomme på hårde tacklinger. Holdet har nemlig fire spillere der også er i fare for en spilledags karantæne.

Dan Anton Johansen i sin jubilæumskamp nr. 200 for Brøndby

Dan Anton Johansen fik gult kort i søndags mod AaB, og står nu til karantæne ved næste gule kort.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk

Tjek også