Brøndby Cup genopstår

20.03.2005 08:42

Efter fem års fravær kan Brøndbyernes Idrætsforeningg igen byde velkommen til Brøndby Cup. Den legendariske turnering der kørte uafbrudt fra 1979 til 2000, har i høj grad været med til at tegne Brøndby IF's ansigt udadtil gennem en lang årrække. Det vil den gøre igen fra 19. til 23. juli 2005.

Brøndby Cup 2005 har et erklæret mål: Vi skal være Danmarks bedste fodboldturnering - ikke den største, men den bedste. Det betyder, at vi lukker for tilmelding, når vi mener, grænsen er nået for, at vi kan tilbyde et tilstrækkeligt højt serviceniveau. Brøndby Cup er dog ikke en eliteturnering. Alle er velkomne, indtil der er fyldt op.

Forside

Brøndby Cup er tilbage.

Alle deltagere bor inden for gå afstand af Brøndby Stadion, således at ingen skal bruge unødvendig tid på transport til og fra de 21 fremragende græsbaner som vi udnytter til fulde under Brøndby Cup.

At være den bedste turnering betyder, at vi vil gøre vores yderste for at deltagerne får en oplevelse med hjem, de ikke kan få andre steder. Hertil har vi fået hjælp af vores sponsorer, der i høj grad er med til at sikre kvalitetsniveauet. Men lad det være sagt helt tydeligt: Brøndby Cup skal være Danmarks bedste fodboldturnering. Så naturligvis er fodbolden i fokus hele ugen!

Brøndby IF?s motto "Supra Societatem Nemo" ("Ingen over fællesskabet") gælder også under Brøndby Cup. En vigtig del af Brøndby Cup er således det sociale samvær og at være fælles om nogle herlige oplevelser.

Læs meget mere om Brøndby Cup her.