Absalonsen scorede 2 mål i 6-1 sejr

16.03.2005 13:56

Inden weekendens træningskamp på Brøndbys kunststofbane, havde svenske IFK Göteborgs talenttrup ikke lukket ét mål ind i holdets seneste tre kampe. Den flotte statistik blev dog skudt helt i sænk af Johan Absalonsen og Brøndbys talentfulde U-trup spillere, der vandt hele 6-1. På tre gyldne minutter afgjorde de blå-gule reelt kampen på kunststofbanens hårde underlag, der gjorde det vanskeligt at kontrollere bolden.

Thomas Hansen scorede først efter hjørnespark. Niclas Rønne loppede frækt bolden over keeperen minuttet efter, inden Patrick Bentsen øgede til 3-0 på straffespark - alle mål scoret indenfor tre minutter.

Johan Absalonsen øgede til 4-0 lige inden pausen, og selvsamme A-trup spiller gjorde det til 5-0 i 2. halvleg. Henrik Kildentoft slog sejren fast ved at score til 6-1.

Også ynglinge- og juniorholdet fik sejre i weekendens træningskampe mod AB. Juniorholdet vandt 4-0 på to mål af Mark Leth Pedersen, og en af Mikkel Vilfort og Jonas Lorentzen. Ynglingeholdets Stefan Krogh blev dobbelt målscorer i deres 2-1 sejr.

Johan Absalonsen i fuld løb med bolden på Brøndby Stadion

Johan Absalonsen spillede træningskamp på DS-holdet hvor han med to mål var medvirkende til en 6-1 sejr over IFK Göteborg.