4-0 sejr over Frem

01.03.2005 14:29

På en ganske god 1. halvleg lukkede Brøndby effektivt dagens træningskamp mod Frem. 4 gode mål, to af dem signeret Morten Skoubo, var for stor en mundful for Viasat Divisionsholdet Frem, der ellers indledte kampen bedst på kunstsgræsbanen i Farum. Holdet havde to gode dødboldsforsøg i kampens første ti minutter, hvor det ene forsøg tog undersiden af overlæggeren.

Fra da af og resten af kampen, dominerede Brøndby opgøret med effektivt presspil, gode kombinationer og hurtigt omstillingsspil. Morten Skoubo var på pletten til 1-0 på forarbejde af Jonas Kamper. Midtvejs i 1. halvleg kunne Dan Anton Johansen juble over et af sine sjældne mål, da han fra 11-meter pletten var sikkerheden selv på det straffespark, der blev begået mod Morten Skoubo.

3-0 målet var et mønstereksempel på hurtigt omstillingsspil. Bolden blev spillet op på Johan Elmander, der hurtigt fik spillet bolden ud til Kamper på højrefløjen. Han fandt i fuld fart Skoubo på midten, der scorede til 3-0. Martin Retov scorede til 4-0 på oplæg af Morten Skoubo der var søgt ud på højrekanten.

I pausen blev der skiftet flittigt ud, og flere af de unge spillere fik chancen i en halvleg, der blev voldsomt domineret af det kraftige snevejr. De helt store chancer udeblev og de fremmødte fik ikke nogle mål at varme sig på i 2. halvleg. Med 4-0 sejren over Frem fik holdet en god optakt til søndagens kamp mod Skjold i pokalturneringen. Især i 1. halvleg leverede holdet en fin indsats, inden kræfterne hos profilerne blev sparet en smule i det kolde vintervejr.