Retov: Vi går efter sejren

13.05.2005 12:54

- Kampene i pokalturneringen var noget helt andet, som vi ikke kan bruge til så meget nu. På mandag er der ingen af os, der har et resultat med på forhånd, så det er en helt ny kamp, hvor det bliver vigtigt, at vi kommer ind og sætter vores aftryk fra start, så vi kan få det første mål, fortæller midtbanespilleren Martin Retov forud for mandagens hjemmekamp mod F.C. København.

- Vi går helt sikkert efter sejren. Som sagt vil mesterskabet næsten være afgjort til vores fordel, hvis vi kan nå op på 8 points forspring inden de sidste 6 runder. Men som kampen skrider frem, kan det måske godt ændre sig. Hvis kampen står uafgjort 0-0 eller 1-1 efter 80 minutter, vil det være os, der kan være bedst tjent med det resultat. Vi går efter sejren fra start, men det kan vise sig, som kampen skrider frem, at vi vil være tilfredse med uafgjort ? det vil vise sig, slår han fast.

Når Martin Retov og resten af Brøndbyholdet 2. pinsedag går ind til "skæbnekampen? mod FC København er det med en vished om, at de blå-gule præsterer godt mod holdene i den øverste halvdel af SAS Ligaen. Indtil videre er det blevet til 19 point i de 11 kampe mod holdene placeret i ligaens Top 6, mens søndagens modstander har hentet 18 point.

Kigger man udelukkende på resultaterne mod holdene placeret blandt de fire bedste, er Brøndby lidt efter FCK, der har hentet 12 point i seks opgør ? især takket være to sejre over SAS Ligaens nummer tre, AaB. Brøndby har hentet otte point. Og kigger udelukkende på de indbyrdes opgør med FCK samt kampene mod AaB er FCK på ni point i fire kampe, mens Brøndby ligger på fem point.

Det kan alt sammen komme til at se helt anderledes ud, når de to københavnske ærkerivaler står overfor hinanden på Brøndby Stadion. Her gælder det også om at vinde overhånden i indbyrdes opgør, hvor det indtil videre er blevet til en sejr hver.

Brøndbys point mod holdene i Top 6

FCK:   3
AaB:   2
FC Midtjylland:  3
Esbjerg fB:   2
Viborg FF:   9

FCK?s point mod holdene i Top 6

Brøndby IF:   3
AaB:   6
FC Midtjylland: 3
Esbjerg fB:  2
Viborg FF:  4

Martin Retov i løb med bolden mod Randers på Brøndby Stadion

Martin Retov og holdkammeraterne går efter en sejr på mandag, man kan sagtens stille sig tilfredse med en uafgjort.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk