Retov: Forårsforløsning og krammeri

17.05.2005 09:32

- 5-0 er mere end vi turde drømme om inden kampen. Der var en fantastisk opløftet stemning i omklædningsrummet, men de fleste er rimeligt fattede. Der er en meget svær kamp, allerede på torsdag, så selvom vi er stolte over at baske dem 5-0, er vi nede på jorden i morgen igen, og så ser vi fremad, slog Martin Retov fast efter storsejren over F.C. København.

- Vi viser en helt anden skarphed i dag, i forhold til tidligere på foråret. Vi scorer på chancerne, bortset altså lige fra et enkelt straffespark, og så løfter niveauet sig hos alle, smiler han skævt.

- Man kan roligt kalde det en forårsforløsning. Helt ude i 3. og 4. potens! Vi har aldrig mistet troen, men det er klart at sådan et resultat betyder meget. Så ved man, at vi ikke har gået og taget fejl hele tiden.

Omkring straffesparket fortæller Retov:

- Jeg ved sgu ikke hvad der sker, men bagefter tænker jeg "hvad fanden sker der?" og er nervøs for at de pludselig går op og scorer. Jeg tror jeg er den der blev allergladest for 3-0 målet, griner han.

- Modsat af hvad pressen har skrevet, har vi hele tiden haft troen og selvtilliden i truppen. Vi har spillet dårlige kampe, men vi har sandelig også spillet gode og 5-0 i dag taler vist for sig selv. Den slags gør man ikke hvis man er rystende nervevrag med gummiben!

- 8 point kan dog sagtens gå galt. Vi skal til Herning, Aalborg og Århus, og det er ikke lette kampe, men det er klart at det ikke er blevet sværere nu. I dag er alle glade, og der er nok blevet krammet lidt i omklædningsrummet, smiler han bredt.

- Vi husker selv hvordan det var, med et stort nederlag. Det bliver ikke sjovt for dem de næste par kampe, men for os gælder det altså stadig kun den næste kamp. Det var et stort skridt, men det betyder kun noget, hvis vi kan følge det op, slår midtbanemotoren fast.

Martin Retov sparker straffesparket

Selvom han brændte straffet var Martin Retov ikke til at skyde igennem efter 5-0 sejren over F.C. København.