Per: Den passede til lejligheden

17.05.2005 16:17

- Det var jo helt fantastisk, og der er ingen der er i tvivl over betydningen både hos os spillere, og hos alle fans hele vejen rundt på stadion, fortalte Per Nielsen efter storsejren over F.C. København. 

- Jeg synes klart vi er 5 mål bedre end dem i dag, måske 6-8 stykker, kommer det med et smørret grin, da en journalist spørger til retfærdigheden af resultatet.

Og Nielsen fortsatte stilen:

- Jamen det er stort, men om det er det største ved jeg ikke. Jeg har været med til at slå dem stort før, men det er da altid dejligt med en sejr over dem. Om vi nu har vundet guld? Nej, det tror jeg de fleste, der har gået i skole kan regne ud, fortsatte anføreren lettere sarkastisk.

- Det er klart det ser godt ud, men der er altså ingen der får mig til at sige, at nu er den hjemme, så der kan skæres overskrifter af den. Det var en god sejr, en dejlig og vigtig sejr, men vi skal videre i morgen, og så handler det altså om næste modstander.

- Spillemæssigt har vi ikke haft de problemer, det er blæst op til i nogle aviser, men nu er det vel heller ikke rigtigt et emne mere, spørger han, uden dog at få svar.

Anføreren varmede op i en trøje med en direkte hilsen til de mange fans, med påskriften "Syng for fanden" på forsiden.

- Ja, det var én jeg fik, som jeg synes passede til lejligheden. På bagsiden stod der noget med stoltheden i klubben, og det kan jo ikke siges mere rammende. Og så var det vist en ok måde, at smide lidt ekstra tænding på tribunerne, griner anføreren, før han trasker tilbage itil et stadig syngende omklædningsrum.

Per Nielsen jubler sammen med Daniel Agger efter føringsmålet til 1-0

Anfører Per Nielsen var i strålende humør efter 5-0 sejren over F.C. København, men understregede at der stadig er et arbejde der skal gøres færdigt.