Mulighed for ni gengangere i finalen

04.05.2005 12:47

Ni Brøndby-spillere kan komme på banen i en pokalfinale for anden gang på tre år, når det Kristi Himmelfartsdag gælder årets finale mod FC Midtjylland. Udskiftningen i Brøndby-truppen har nemlig ikke været større, end at ti af spillerne i den nuværende trup også var med i finalen 29. maj 2003, hvor Brøndby besejrede FC Midtjylland med 3-0.

Én af dem er dog nu langtidsskadet. Kaspar Dalgas blev ikke alene manden, der satte Brøndby i gang for to år siden med sit mål til 1-0. Han vandt også hæderen som "Årets pokalfighter". Året før var han med hos OB i pokalsejren på 2-1 over FCK, hvor han spillede hele kampen.

Casper Ankergren, Per Nielsen, Dan Anton Johansen, Morten Wieghorst og Martin Retov fik alle fuld spilletid i pokalfinalen for to år siden, mens Thomas Kahlenberg blev erstattet af Mads Jørgensen efter 65 minutter. Endelig fik Jonas Kamper anden halvleg, og Ruben Bagger det sidste kvarter. Bagger scorede ligesom Mads Jørgensen mål som indskifter i finalen.

- Det var en stor oplevelse tilbage i 2003, hvor vi stod som pokalvindere efter en mindeværdig finale. Jeg glæder mig meget til kampen i morgen, med masser af tilskuere på lægterne. Det bliver sikkert en meget lige kamp, men jeg tror og håber selvfølgelig på en gentagelse af 2003-sejren i morgen, forklarer Jonas Kamper der som indskifter var i oplæggerens rolle i pokalbraget i 2003.

Per Nielsen løftede pokalen tilbage i 2003 og er en af ni mulige gengangere til pokalbraget i morgen mod FC Midtjylland.