Ligaen flyver videre med SAS

30.05.2005 16:16

SAS fortsætter som hovedsponsor for landets fornemste turnering - SAS Ligaen - de næste fem år. SAS har gennem de seneste fire sæsoner som sponsor udviklet et tæt samarbejde med de 12 bedste fodboldklubber i Danmark. Et samarbejde som både klubberne, fans og SAS har haft stor glæde af.

- Siden vi startede i 2001 har vi udviklet koncepter og aktiviteter og optimeret sponsoratet. Aktiviteterne og det tætte samarbejde med klubberne har skabt et kommercielt fundament, og har bevist, at sponsoratet også er en god forretning. Det vil vi naturligvis gerne bygge videre på, udtaler Jens Aaløse, direktør for Market, Product and Leisure Sales i SAS Scandinavian Airlines Danmark.

5-0

Det er især new firm-opgørene mellem Brøndby og FCK som har været med til at løfte tilskuerinteressen for SAS Ligaen.

Fodboldens parter - SAS Ligaklubberne, Divisionsforeningen og DBU - udtrykker også stor tilfredshed med at samarbejdet med SAS fortsætter i de kommende år.
 
- Dansk klubfodbold er inde i en rivende udvikling på vej mod professionalisering. Vi er glade for, at SAS anser os for at være en så professionel medspiller at vi kan videreføre samarbejdet til gavn for begge parter i årene fremover, fortæller Allan K. Pedersen, FC Nordsjælland, i sin egenskab af klubdirektør og bestyrelsesmedlem i Divisionsforeningen.

Ekstra