Laudrup: Det gode spil fortsætter

29.05.2005 10:21

- Vi vidste at AaB ville være en stærk modstander, og når man et kvarter før tid er bagud med to mål, skal man være tilfreds med at få det ene point, ræsonerede cheftræner Michael Laudrup efter lørdagens 3-3 kamp på det udsolgte Aalborg Stadion.

At nul point i løbet af kort tid blev til ét, var Laudrup selvsagt tilfreds med. Men det var især måden det skete på, som fik smilet frem.

På bænken

Cheftræner Michael Laudrup følger spillets udvikling.

- En flot fodboldkamp med seks mål, chancer, masser af spænding, dramatik og god stemning på Aalborg Stadion. Jeg er meget tilfreds med vores 1. halveg hvor især Wieghorst formår at forhindre Martin Ericsson i at sætte sig på det rum mellem midtbanen og angrebet, hvor han normalt er så farlig. Derfor burde vi være gået til pause med et uafgjort resultat.

- Spillet i dag var en bekræftelse af at 5-0 sejren over FCK og 4-0 kampen mod Esbjerg ikke var tilfældigheder. Vi fortsatte det gode spil, og bagud 1-3 viser spillerne stor moral, konkluderede Laudrup inden han sammen med spillerne hastede mod lufthavnen for at nå det ventende SAS-fly.