Kildentoft: Det største jeg har oplevet

23.05.2005 10:25

- Det var min rigtige debut, den der tæller mest, smiler Henrik Kildentoft. Det var en helt fantastisk oplevelse at komme på banen på Brøndby Stadion, og så til en kamp som denne, hvor vi fører 3-0. Det kan næsten ikke blive nemmere og en bedre debut, fortæller han efter kampen.

- Det er uden sammenligning det største jeg har prøvet, og selvfølgelig er man lidt nervøs, når man går på banen for første gang i sådan en kulisse. Jeg synes dog ikke jeg kunne mærke det, da jeg kom i gang, og jeg prøver lidt fremad banen. Sådan noget skal prøves, sådan er mit spil bare, kommer det tørt.

- Det er slet ikke svært at falde ind i spillet, men det havde jeg nu heller ikke forventet. Vi spiller den slags fodbold jeg kan lide, og det kan vel ikke gøres meget bedre, end det vi leverer i dag.

- Det eneste minus er, at jeg ikke er med i det, der kan vise sig at blive oprykningskampen for DS-holdet. Nu har Køhlert hvert år sagt, at nu skal det være, og så kommer jeg ikke engang med i den måske afgørende kamp. Meen.. Det overlever jeg nok, griner han.

- Lige nu er jeg bare super glad. 4-0, 22.000 tilskuere og familien på lægterne, det kan bare ikke blive større, konstaterer forsvarstalentet med et bredt smil, før det er tid til at fejre dameholdets Danmarksmesterskab i loungen.

Brøndbyjubel efter Johan Elmander har scoret til 3-0

Henrik Kildentoft fik sin debut på Brøndby Stadion i gårsdagens 4-0 sejr over Esbjerg.