Kamper: Fedt at se den gå ind

23.05.2005 10:18

- Det var en revanchekamp fra i torsdags. Hele holdet rejser sig, og vi leverer en virkelig god indsats i 90 minutter i dag. Det var fedt at få lov at spille 90 minutter på det her niveau, det er noget jeg har gået og sukket lidt efter i foråret, forklarede en glad Jonas Kamper efter 4-0 sejren over Esbjerg.

- Jeg synes jeg leverede en god præstation, men det vigtigste er nu sejren. At jeg kan bidrage med et mål, gør det bare endnu bedre, og det var jo ikke ligefrem et dårligt et af slagsen. Det er skønt når det man går og træner på hele sæsonen, lykkes på den måde.

Har du trænet på den slags afslutninger?!

- Altså, den sad jo nok lidt yderligere end planlagt, men så blev målet da bare endnu federe, ikke? Nej, det var selvfølgelig også heldigt, men når vi nu har sparket ved siden af og på stolperne så mange gange, så er det fedt at se den gå ind i krogen, griner Kamper.

- Det ser godt ud nu. Vi har ikke vundet mesterskabet, og bliver nødt til fortsat at tage tingene en kamp af gangen. Vi ved vi kan tage det i næste weekend, hvis tingene flasker sig, og selvom det kunne være lækkert at vinde det på hjemmebane foran et fyldt stadion, håber jeg vi får det så hurtigt som muligt. Hvis vi altså vinder det.

- En sejr vil under alle omstændigheder betyde, at vi kan spille det hjem i kampen efter, og det ville være helt forrygende, men lad os nu vente med den snak til efter kampen. En sejr vil betyde meget, men det kan et nederlag jo også gøre, så vi skal slå de tanker ud af hovedet og kæmpe det bedste vi har lært på lørdag. Andet kan vi ikke gøre, og så må vi snakkes ved der.

Jonas Kamper jubler efter føringsmålet

Jonas Kamper spillede en stor kamp og bragte Brøndby foran 1-0 på en fantastisk helflugter.