Elmander: Det største med Brøndby

17.05.2005 09:38

- Vi har tur i den i dag. Bortset fra straffesparket, hvor vi faktisk kunne lukke kampen endnu tidligere, har vi kvalitet i afslutningerne, og ro i spillet.

- Vi er godt på vej, men meget kan ske endnu. Vi bliver nødt til, at tage den én kamp af gangen, også selvom vi naturligvis er fantastisk glade i dag. Det vil blive en fantastisk skuffelse, hvis det ikke holder hjem nu, men det må vi bruge positivt, og fokusere 100% på næste opgave.

- Det her er det største jeg har været med til, som Brøndby-spiller. Pokalfinalen var stort, men lokal-derbyerne er det største, og at vinde 5-0 over FCK på hjemmebane, det bliver simpelthen ikke større end dette, slår han fast med et grin, der ikke lader nogen tvivl om oprigtigheden tilbage.

- Selv lykkes jeg ikke med så meget andet end et mål i dag. Holdet spillede i hvert fald bedre end jeg gjorde, men sådan et hold har vi her i klubben. Når det ikke kører for den ene, bakker alle andre op. Det er meget værd.

- Resultatet er mere end godt. Vi har 8 point ned og det kan vi kigge lidt på i aften, men så træner vi videre i morgen, og fokuserer på næste opgave.

Det er en stor sejr, men nogen særlig fejring mener Elmander ikke der er grund til.

- Nej, vi har jo bare vundet en fodboldkamp, ikke turneringen. Jeg skal ud og spise med et par venner i aften, så det bliver helt stille og roligt, smiler han.

Johan Elmander klappes fra banen efter en stor indsats

Johan Elmander spillede endnu en storkamp, krydret med en smuk scoring til 3-0.