Det ligger til Jonas Kamper

19.05.2005 11:16

Brøndbys Jonas Kamper er formentlig én af dem, der husker den seneste udekamp i SAS Ligaen mod FC Midtjylland særlig godt. Det var 1. november 2003, og Brøndby vandt med 2-0 på Ikast Stadion. Jonas Kamper var kampens første målscorer, mens Thomas Kahlenberg stod for det andet mål.

- Jeg har faktisk scoret mod dem hver gang vi har mødt dem på udebane, så det er da en kamp jeg ser frem til med en god statistik i bagagen, også selvom det nu er på et nyt stadion, indleder Jonas Kamper med et grin.

- Men det kan selvfølgelig ikke bruges til alverden, og det er på ingen måde det vigtigste. Det bliver en vanskelig kamp mod et hold, der garanteret vil have revanche efter nederlaget i pokalfinalen. Vi tager derover for at få tre point med hjem, og så er det underordnet hvem der scorer målene, slår højrekantspilleren fast.
 
FC Midtjylland er én af tre klubber, som Jonas Kamper har scoret to mål eller flere mod i Superligaen. Han nettede nemlig også 17. november 2002, da de to hold spillede 1-1 ? også på udebane. De to andre klubber er AGF og Frem. Sidstnævnte har Kamper faktisk scoret tre gange mod.

- Det er nu vi skal vise at vi har fået armene ned efter sejren i mandags. Det har selvfølgelig været dejligt de seneste dage til træning, og det humør og den selvtillid vi har tanket, skal vi bringe med på banen i aften. Og så kunne det da være dejligt at komme på måltavlen igen, slutter Kamper med et stort smil.

Thomas Kahlenberg, der scorede det andet mål, da Brøndby senest spillede på udebane mod FCM, er sammen med de to tidligere Brøndby-spillere, Krister Nordin og Peter Fodlgast, topscorer i de indbyrdes opgør med FC Midtjylland. Kahlenberg har scoret tre gange mod ulvene. Thomas Kahlenbergs næste mål i SAS Ligaen er i øvrigt hans 25. scoring.

Topscorere mod FC Midtjylland

Thomas Kahlenberg, 3
Peter Foldgast, 3
Krister Nordin, 3
Mattias Jonson, 2
Jonas Kamper, 2
Ruben Bagger, 2

Jonas Kamper modtager blomster før hjemmekampen mod Silkeborg

Jonas Kamper rundede tidligere på foråret 100 1. holdskampe i Brøndbytrøjen, og kan i aften spille sin kamp nr. 107 mod FC Midtjylland.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk