Dan og Mads i karantæne

20.05.2005 09:18

Han var vel nok holdets bedste mand i går, men på søndag mod Esbjerg får han en ufrivllig kamppause pga. det gule kort han fik efter en lidt voldsom glidende tackling, der udløste en spilledagskarantæne. Mads Jørgensen viser ellers stigende formkurve, og var en af de spillere, der kunne være indsatsen bekendt i gårsdagens 3-1 nederlag til FC Midtjylland.

Ikke alene scorede han Brøndby udlignende scoring, efter en flot solotur i dybden på Morten Skoubos aflevering, men derudover havde han bl.a. to kvalificerede forsøg på træværket. I første halvleg var det på et hovedstød i det lille felt, og i anden halvleg var det et flot frisparksforsøg fra 25 meter, der tog overliggeren.

I det hele taget var Mads Jørgensen især i anden halvleg et stort aktiv, hvor han med udgangspunkt i højre side, var igangsætter til flere gennembrud. Målet, der faldt i de første minutter i anden halvleg, var Mads Jørgensens første siden skiftet tilbage til Brøndby før forårsstarten. I alt er Mads Jørgensen nu noteret for 20 mål i 74 1. holdskampe i Brøndbytrøjen.

Også forsvarsspilleren Dan Anton Johansen har karantæne i hjemmekampen mod Esbjerg på søndag. Til gengæld kan cheftræner Michael Laudrup glæde sig over at Daniel Agger og Johan Elmander er tilbage efter karantænedagen i går mod FC Midtjylland.

Brøndby har nu seks spillere i karantænefare. Det drejer sig om Kim Daugaard, Johan Absalonsen, Casper Ankergren, Asbjørn Sennels, Martin Retov og Per Nielsen.