Bagger: Bedst når vi spiller offensivt

11.05.2005 12:32

Det er SAS Ligaens bedste forsvar, der står overfor det næstbedste angreb, når Brøndby tager imod FC København i storkampen på Brøndby Stadion 2. pinsedag. Der er kun gået 16 mål ind på Brøndbys defensiv, men på mandag er gæsterne det hold, der har scoret hele 48 mål. Kun Esbjerg har med 50 mål lavet flere end F.C. København i denne sæson.

Et er dog statistik - noget andet er spillet på banen, og pokalhelten Ruben Bagger forudser et Brøndbyhold der vil trykke modstanderen tilbage på banen.

- Vi kommer forhåbentlig ikke til at spille for afventende. Vi er bedst, når vi spiller friskt til og går til den. Vi har heller ikke spillerne til at pakke os i forsvaret. Vi er ikke et typisk defensivt hold, der kan satse på at lukke af. Vi skal spille fodbold, slår den rutinerede angriber fast.

Brøndby ligger inden kampen på femtepladsen over hjemmebaneresultater, men den stilling lyver en smule, da de blå-gule er de eneste, der kun har spillet 13 hjemmekampe mod de andre fires 14 opgør på hjemmebane. Hvis Brøndby vinder, går holdet til tops over hjemmebaneresultater. Uafgjort vil være nok til at gå forbi FCK, Esbjerg og FC Midtjylland. Ingen af holdene over Brøndby spiller nemlig på hjemmebane i 27. runde.

Samtidig skal Brøndby også forsøge at holde FCK stangen, når det gælder resultater på udebane. Her har FCK 21 mod Brøndbys 26, og pointtab til FCK sikrer Brøndbys position som SAS Ligaens bedste udehold i nok et par runder. Der er indtil videre kun gået seks mål ind på Brøndby på hjemmebane.


Brøndby og FCK Head-to-head

Superligastillingen:
Brøndby IF:   Nr. 1
FCK:   Nr. 2

Mål scoret:
Brøndby IF:  37
FCK:  48

Mål indkasseret:
Brøndby IF:  16
FCK:  30

Point på hjemmebane:
Brøndby IF:  27 (13 kampe)
FCK:  28 (14 kampe)

Point på udebane:
Brøndby IF:  26 (13 kampe)
FCK:  21 (12 kampe)

Thomas Kahlenberg har netop bragt Brøndby foran på hjemmebane mod Randers

Thomas Kahlenberg og resten af Brøndbyholdet har ligaens bedste defensiv, men er alligevel et hold der fungerer bedst når de spiller offensivt.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk