Aggers store oktoberlørdag

07.05.2005 10:43

Brøndby unge, talentfulde forsvarsspiller, Daniel Agger, er formentlig én af dem, der mindes det seneste møde mod OB i SAS Ligaen med særlig glæde. Per Nielsens makker i midterforsvaret var nemlig manden, der sikrede Brøndby sejren lørdag den 16. oktober, da OB senest var modstanderen i SAS Ligaen.

- Jeg var med fremme på et frispark, for at vi kunne have muligheder med både højre og venstrefodede spillere. Bolden går i muren og ryger vist ud til Asbjørn. Jeg går med ind i feltet, og indlægget er helt perfekt, så det er bare om at pande den ind. Det var fedt at mærke jublen bagefter, udtalte Daniel Agger dengang.

Kampen var på vej mod uafgjort, da Agger med blot fire minutter igen nettede bag Arek Onyszko i OB-målet, og dermed blev det 2-1 til de blå-gule, der samtidig fik hævn for premierenederlaget i juli måned. Målet er foreløbig eneste gang, Daniel Agger er kommet på måltavlen for Brøndby IF i SAS Ligaen i indtil videre 19 optrædener - heriblandt 17 opgør fra start til slut.

Af de 36 mål, Brøndby har scoret i denne sæson, er 29,7 % faldet det sidste kvarter. Det er klart her, Brøndby laver flest af sine mål. De sidste fem minutter af kampene er 16,2 % af Brøndbys mål scoret, mens Laudrups tropper sjældent scorer lige inden pausen. Her er kun 2,7 % af Brøndbys scoringer sat ind.