Trafikomlægning i dag

11.06.2005 10:54

Rejser du normalt med S-tog til Brøndby IF's hjemmekampe, skal du i dagvære opmærksom på at S-togstrafikken mellem Valby og Høje Taastrup er omlagt således at der kører S-togsbusser i stedet for S-tog mellem Valby og Hvidovre.

Busserne kører kun hver halve time, og køreplanen er lagt, så der er forbindelse mellem bus og tog i Hvidovre. Tag af sted i god tid - du må regne med op til 35-40 minutters ekstra rejsetid på nogle forbindelser.

Spar tid med regionaltoget

En del regionaltog standser ekstra i Valby og i Glostrup, så du kan med fordel skifte til regionaltog mellem København H og Høje Taastrup, hvis du skal langt.

Høje Taastrup - Danshøj

S-togene kører efter en særlig køreplan og kun hver halve time mellem Høje Taastrup og Danshøj. I Hvidovre skal der skiftes til S-togsbusser for at fortsætte mod Valby.

Læg mærke til at busserne ikke kommer ind til Danshøj Station. Her er ikke plads til busser på villavejene ved stationen. Du skal derfor skifte mellem bus og tog i Hvidovre.

Til og fra Ringbanen

Der bliver forbindelse til Ringbanen med bus fra Valby ved Vigerslev Allé Station, og med S-toget fra Høje Taastrup, der vender ved Danshøj Station.

Valby - Holte

Mellem Valby og Holte kører linje B og linje B+ som normalt de to weekender.

Ekstra