Rent bord mod FC Nordsjælland

17.06.2005 15:47

I otte indbyrdes opgør har Brøndby endnu ikke prøvet at tabe en SAS Ligakamp til søndagens modstander fra FC Nordsjælland. Tre gang har de to hold spillet uafgjort - de seneste to gange uafgjort er det blevet 0-0. Men FC Nordsjælland har aldrig taget den fulde gevinst mod de nykårede danske mestre.

Første gang de to klubber stod over for hinanden var 29. september 2002, hvor Brøndby vandt over daværende Farum Boldklub med 2-1. Dengang scorede Mads Jørgensen sejrsmålet med blot ni minutter tilbage.

Brøndbys største sejr over FC Nordsjælland/Farum Boldklub stammer fra 23. november 2002, hvor det blev til en 7-1 sejr på Brøndby Stadion. Det var indtil lørdagens 7-0 sejr over Herfølge Brøndbys største hjemmesejr i Superligaens historie. I 7-1 sejren scorede Morten Wieghorst, der søndag spiller karrierens sidste kamp, hele fire af målene.

De seneste tre kampe i træk har Brøndby holdt FC Nordsjælland fra at score. Men i alt er der faktisk kun scoret ét mål, idet kampene er endt med 0-0, 0-0 og 1-0 til Brøndby.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk

Morten Skoubo i hovedstødsduel med Francis Dickoh fra FC Nordsjælland

Morten Skoubo og resten af Brøndbyholdet spillede 0-0 mod FC Nordsjælland i det seneste indbyrdes opgør på Brøndby Stadion.