Laudrup: Det fungerede

16.06.2005 09:07

- Det var en god kamp, hvor vi fik set nogle nye ting. Vi havde valgt at skifte lidt ud, men en del af spillerne gav sig selv, da der var et par skader, og andre der havde brug for pausen. Det meste fungerede godt, og jeg er glad for at vi kan gå herover og vinde, som vi gør, fortæller dagens fødselar efter kampen.

- Kahlenberg og Lorentzen fungerede godt på midten, hvor de skiftedes til at gå med frem og støtte Elmander og blive tilbage og støtte midtbanen med Wieghorst og senere Zimling.

- Det er ikke nyt, at Kalle fungerer godt centralt, men der var flere ting der fungerede godt; det hurtige pasningsspil, sideskift og så leverede mange af de unge en god kamp.

- Det lover godt for fremtiden, smiler Laudrup.

Burde have vundet mere

- Jeg er glad for at have haft muligheden for at prøve så meget i en kamp der tæller point. Med 13.000 på tribunerne og point på spil for begge hold, var det mere end en træningskamp, og derfor er jeg ekstra godt tilfreds.

- Selvfølgelig manglede der en lille bitte smule hist og her, og der var ikke et kæmpe pres på, men overordnet set fungerede det.

- Vi burde have lukket kampen før AGF kom på 1-1. På det tidspunkt kunne vi godt have ført noget mere end 1-0, men vi skaber chancerne. Til sidst åbner vi også lidt op bagude, og giver nogle halve chancer væk, men det er logisk nok når vi skifter som vi gør.

- Vi kan ikke sige at det ville fungere på samme måde under pres, men spillemæssigt er det positivt i dag.

Den store afslutning

Søndag er den store afslutningsfest, og Laudrup har på sin vis allerede besluttet hvem, der skal spille kampen.

- Jeg kan ikke sætte navne på, for det kommer an på hvem der er klar, men vi stiller med det bedste hold på dagen.

- Vi vil meget gerne afslutte med en god kamp, og alle glæder sig til det der skal ske, runder cheftræneren af med et afslappet smil.

Morten Wieghorst bar anførerbindet i karrierens sidste udekamp

Morten Wieghorst var aldersrepræsentant på et meget ungt Brøndbyhold, der i aftes besejrede AGF 2-1 i Atletion.