Kim C: Et drømmeskifte

21.06.2005 09:55

- Jeg er utrolig glad og lettet. Det er en fantastisk mulighed for mig og jeg glæder mig meget til at komme i gang. Jeg har talt med Michael Laudrup og det er utrolig dejligt, at man allerede nu ved hvad træneren ønsker og forventer, og at det er ham der har peget på mig. De ved hvad jeg står for, fortæller Kim Christensen til brondby.com om skiftet til de danske mestre og pokalvindere.

Efter nogle år i udlandet hos først tyske Hamburg, og de seneste to sæsoner hos hollandske Twente, gælder det atter dansk fodbold, og Kim Christensen mener selv udlandsopholdene har været gavnlige for hans udvikling.

- Mine år i udlandet har gjort mig stærkere, især mentalt. Jeg har fået erfaring og rutine, og jeg har lært at tackle den modgang der til tider har været. Jeg har altid drømt om at spille på et tophold, og det må man sige Brøndby er. Det er et virkelig stærkt hold, og når Brøndby spiller godt, vinder de som regel.

Hvordan er det så at skifte til Brøndby?

- Det er virkelig stort. Jeg har faktisk altid drømt om at løbe på banen til "Van Halens Jump" og jeg kan slet ikke vente til jeg oplever det for første gang. Allerede før jeg spillede i Lyngby var jeg stor Brøndbyfan, og jeg stod trofast på stadion - det er min klub. Hele min familie holder med Brøndby og det er lidt af en drøm der nu går i opfyldelse, forklarer Kim Christensen der aldrig var i tvivl om at skifte til de blå-gule, da han først hørte om interessen.

- Jeg ved de har fulgt mig over en længere periode og interessen var gengældt. Jeg tror ikke man kan finde en klub jeg ville passe bedre til med min spillestil. Der er plads til det tekniske, samtidig med at der også er plads til det uventede - de udfordringer der snyder en mand og som skaber overtalssituationer, fortæller alsidige Kim Christensen afslutningsvis.

Den nye alsidige offensive profil, der kan spille de 4 forreste pladser på holdet, møder mandag den 4. juli, hvor mestrene og pokalvinderne indleder forberedelserne til den nye sæson.

Kim Christensen med Brøndbytrøjen

Kim Christensen med Brøndbytrøjen.