Kahlenberg: Noget af det største

19.06.2005 18:59

Mesterskabet blev fejret på behørigt vis her til eftermiddag på Brøndby Stadion, og det var da også nogle tilfredse spillere der kom ud efter endnu en sejrsrunde.

En af forårets store spillere Thomas Kahlenberg var fuld af lovord, ikke alene over Brøndbys efterår, men lige så meget over de mange trofaste tilskuere:

- Jeg må sige at det er noget af det største jeg har oplevet, ikke alene vinder vi "the double", men vi gør det også på suveræn vis. At vi så samtidig vinder den sidste kamp her på Brøndby Stadion er bare en understregning af vores overskud. Samtidig er det et tak til vores mange trofaste supportere der har støttet os gennem hele sæsonen, ja, gennem de sidste mange år!

Den talentfulde midtbanespiller var utrolig stolt, ikke alene over Brøndbys sæsonafslutning, men lige så meget over Brøndbys tilskuere.

- Det har været et turbulent år på mange områder, strejken, et hurtigt farvel til UEFA cup'en, en svingende præstation i forårets første kampe, men en suveræn afslutning hvor vi vinder alt hvad der kan vindes. Vores Fans har der har fulgt os gennem hele denne sæson fortjener den fest vi alle skal have i aften. De har bakket os op, også i foråret hvor tingene ikke rigtigt ville lykkes, så det er ligeså meget deres mesterskab som det er vores.

Thomas Kahlenberg i løb med bolden

Thomas Kahlenberg i et af sine velkendte løb med bolden.