Hjemmebaneserie skal udbygges

17.06.2005 10:29

Når Brøndbys spillere på søndag løber på banen mod FC Nordsjælland er det med visheden om, at intet andet SAS Ligahold har scoret på Brøndby Stadion i over halvanden måned. Senest en gæstende spiller nettede på den københavnske vestegn var 2. april, hvor David Nielsen sikrede FC Midtjylland en noget heldig 1-0 sejr midt i opgørets anden halvleg.

Siden har de danske mestre spillet fem hjemmekampe på stribe, uden at modstanderen er kommet til fadet. Det er i alt 474 minutter siden, Casper Ankergren har måttet hente en bold ud af nettet. Målscoreren er helt fantastisk set med Brøndby-øjne. For at buret er blevet holdt rent har nemlig ikke betydet, at Brøndby har fedtet sig selv 1-0 sejre. Skoubo, Elmander, Kahlenberg, Retov og kompagni har scoret hele 18 mål.

Hvis Brøndby holdet målet rent igen på søndag slår klubben sin egen rekord, der blev sat med de første fem hjemmekampe i seneste mesterskabssæson 2001/2002. Dengang gik der ikke mål ind på Brøndby fra 5-0 over AGF 22. juli 2001 til 0-0 mod Viborg 23. september.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk

Daniel Agger jubler sin scoring på hjemmebane mod FCK i 5-0 sejren

Forsvaret har holdt buret rent på hjemmebane siden den 2. april, samtidig med at holdet har scoret masser af mål i den anden ende.