Hansen: Flot opbakning

16.06.2005 10:11

- Det var en dejlig sejr. Jeg er lidt ærgerlig over deres mål, men det er lidt tilfældigt. Nogen siger, at der bliver skubbet til Zaza, og så bliver den rettet af på vej ind i feltet. Det er hvad der sker, og vi spiller en god kamp, fortæller det unge forsvarstalent Thomas Hansen efter 2-1 sejren over AGF.

- Vi dominerer kampen med flot spil i mange perioder, og specielt i anden halvleg skaber vi mange chancer. Havde vi puttet den ene ind, og kommet foran 2-0, ville sejren have blevet stor i dag, men nu nøjes vi med 2-1, og det er også i orden.

- Jeg er ok tilfreds med mit eget spil. Det var ikke prangende, for jeg blev ikke sat på de store prøver. De har et par muligheder til sidst efter nogle indlæg og et par halve chancer, men vi bliver ikke rigtig pressede.

- Man er altid glad når man får spilletid, og når det så er fra start er det klart at det giver lidt ekstra. I dag fik vi også lov at sige tak til de mange fans, der tog med herover ? de leverede en rigtig flot opbakning, og så er det svært at spille dårligt.

- Jeg regner ikke med at spille på søndag. Det er klart, at dem der har størst andel i det her mesterskab, får lov at spille den kamp, og det er helt fair. Derfor glæder jeg mig nu til kampen alligevel, jeg tror det bliver en stor oplevelse, slutter han af med et stille smil.

Brøndbyfans nyder sæsonens sidste udekamp

Thomas Hansen og resten af det unge Brøndbyhold fik en sejr i sæsonens sidste udekamp.