Glade drenge

20.06.2005 10:38

- Det har været en super sæson for holdet, og vi har vundet hvad der var at vinde. Jeg kom til Brøndby for at vinde titler, og det har vi gjort. Bedre bliver det ikke, og jeg fornemmer at det hold vi har, er mere end klar til de store udfordringer i efteråret, fortæller en glad Johan Elmander kort efter slutfløjtet.

- Vi vinder fordi vi har et godt hold, med streg under hold. Alle kæmper for hinanden i denne trup, også selvom man ikke spiller hver gang.

- Det giver plads til at der også kan lires lidt, men først og fremmest kriger vi for hinanden. Det er et dejligt sted at spille, men sådan er det vel altid når man vinder, griner han.

- Lige nu skal vi fejre med fansene, og så fester vi nok lidt i aften. Derefter smutter jeg til Sverige og holder lidt ferie, og så må vi se.

- Efterårssæsonen må vi tale om når den tid kommer, lige nu skal jeg bare fejre mit første danske mesterskab, runder han af, før turen går ned til medspillerne, der er i fuld gang med at hælde et eller andet ud over kamerafolket.

Morten Wieghorst

- Jo ældre man bliver, desto mere betyder mesterskaberne. Jeg er utroligt stolt i dag, også på fansenes vegne. Fankulturen er nået lang i Danmark, man skal bare se på rammerne her i dag ? og alle andre spilledage ? så ved man hvad jeg mener. Det er med til at hæve niveauet på banen, og med til at give mig en fantastisk afsked, fortæller Morten Wieghorst med snerten af grøde i stemmen.

- Jeg har oplevet meget, men det her er noget af det største. Før og under kampen kunne jeg mærke støtten, og specielt da jeg gik ud måtte jeg knibe en lille tåre. Det var kæmpe stort og det vil jeg sige mange tak for.

- Jeg skal være ærlig at sige at jeg ærgrer mig over at jeg ikke kan være med i efteråret. Potentialet på det her hold er stort, og med et par forstærkninger kan det blive rigtig, rigtig godt.

- Desværre bliver det uden mig, men mon ikke de klarer sig, smiler han.

- Det har været en meget stor afslutning og en flot dag. Mesterskabet er det vigtigste, og nu må vi fejre at arbejdet er gjort. Personligt vil jeg dog godt lige have lov til, at sige tak endnu en gang. Det var flot, slutter kæmpen Wieghorst af. Bogstaveligt talt.

Ruben Bagger

- Det var mit femte sæt guldmedaljer, men man bliver aldrig træt af at vinde den slags. Jeg synes vi har spillet en stor sæson i år, og personligt er jeg glad for, at jeg er kommet tilbage på plænen.

- Det er svært at rangere mesterskaber og det første vil vel altid være det største, men når man står med 12 point til nærmeste forfølger, og vi ser på spillet undervejs, så er det her helt exceptionelt. Det er der vist ingen tvivl om.

- For mit eget vedkommende er jeg glad for, at have bidraget, men jeg er ikke helt på topniveau endnu. Nu har vi en sommerpause og en opstartsfase, hvor vi arbejder stenhårdt, og så går vi til den fra efteråret.

- Målet er naturligvis, at tage et par internationale skalpe, og så i øvrigt fortsætte stilen fra afslutningen af sæsonen i ligaen. Jeg tror det bliver godt, men nu skal vi lige holde et par ugers pause, fortæller Ruben Bagger, der lige får indskudt et:

- God ferie. Og tillykke!

Det sidste er vist ment til os alle. Og mon ikke det bliver en god ferie.