Forsvarsrekord skal sikres

19.06.2005 08:50

Inden Brøndby IF kan hæve DM-pokalen som det synlige bevis på præstationerne i sæsonen 2004/2005, er der et stykke arbejde, der skal gøres helt færdigt søndag eftermiddag på Brøndby Satdion. De blå-gule slås for at sætte ny forsvarsrekord i SAS Ligaen, hvor holdet indtil videre kun har lukket seks mål ind i 16 hjemmekampe.

Brøndby topper desuden lister over hjemmebaneresultater i denne sæson med 36 point efter 11 sejre, tre uafgjorte og blot to nederlag. Skal Brøndby slutte som SAS Ligaens bedste hjemmehold i denne sæson, vil uafgjort mod FC Nordsjælland formentlig være nok.

Det eneste hold, der reelt kan true Brøndby, er FC Midtjylland, der dog har en del af hente, hvad angår målscoren. For hvor Brøndby for FCN-kampen hedder 34-6, er FCM's hjemmebanescore på 25-13.

Med 2-1 i Viborg senest vandt FC Nordsjælland deres første udesejr i SAS Ligaen siden slutningen af august måned, hvor det også var Viborg, der blev slået. Med søndagens gevinst hoppede nordsjællænderne op på 11 point i 16 udekampe, hvor de 11 er tabt. Derudover er Herfølge blevet slået på udebane med 2-0.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk

Casper Ankergren jubler over et mål af Morten Skoubo

Målmand Casper Ankergren har sin andel i at Brøndby er godt på vej mod en ny forsvarsrekord.