Forårets spiller, del 2

27.06.2005 09:35

Første afstemningsrunde efterlader ingen tvivl om resultatet, og forsvarskometen Daniel Agger er sikker deltager i finaleafstemningen om titlen som forårets spiller på brondby.com. Med to tredjedele af stemmerne, har Agger allerede gjort sig til favorit i den sidste runde, hvor han muligvis igen får selskab af kollega Nielsen fra de bageste rækker.

Per Nielsen opnåede næsten 25% af stemmerne, og har dermed mulighed for endnu en gang, at figurere i den afgørende afstemning om halvsæsonens spiller - præcis som han har gjort det de tidligere gange brondby.com har afholdt denne afstemning.

I denne runde handler det ikke overraskende om midtbanen. Vi har været lidt kreative og flyttet lidt rundt på et par spillere, således at vi igen kan præsentere 5 top-profiler, du kan vælge mellem.

Retov

Efterårets profil og årets spiller 2004, Martin Retov, spillede igen en flot halvsæson, hvor der både blev grund til champagne og påfugledans.

Svärd

Svärd viste sit værd for holdet, da han i foråret forlod sin favoritplads på midtbanen, for at varetage jobbet i højre forsvarsside. Hurtighed, overblik og nærkampsstyrke betød, at den alsidige spiller oftest stod som vinder af de direkte dueller med modstanderen.

Wiggo

Viceanføreren takkede af efter en fantastisk karriere. Trods knirkende knæ viste Morten Wieghorst i foråret, hvorfor han vil blive savnet i dansk fodbold generelt og Brøndby IF specielt. Nærmere beskrivelse unødvendig.

 Daugaard

Spillemæssigt bliver midtbanemaskinen Kim Daugaard bare bedre og bedre. Med et kongemål i pokalfinalen satte han sit store fodaftryk på sæsonens double-triumf, og den erfarne central-spiller har i snart to år været en af de mest stabile spillere på holdet.

Kalle

Midtbanespiller? Fløj? Angriber? Topscorer! Thomas Kahlenberg har det med at gøre det uventede, hvilket flere forsvarsspillere - og målmænd - i årets løb måtte sande. Her har han netop sendt 1 af 5 Brøndby-scoringer ind i forårets næst-største sejr.

Hvem mener du bør være med i finaleafstemningen? Klik dig ind på ugens afstemning, og giv dit besyv med.