Elmander forårets profil

14.06.2005 09:02

Johan Elmander er forårets profil - det er i hvert fald hvad de 12 SAS Liga trænere har stemt i Tipsbladet Midtuge, der traditionelt står for kåringen. Den store svenske angrebsstjerne har således fået 44 af 55 mulige point, stærk efterfulgt af klubkammeraten Daniel Agger på 2. pladsen, der fik 34 point. Per Nielsen fik 8 stemmer og fik en fin 7. plads, mens Thomas Kahlenberg fik en enkelt stemme.

Hele 7 trænere havde Elmander øverst på deres stemmeseddel med fem navne, mens kun Herfølges Michael Schjønberg ikke havde Elmander på sin top 5 liste og AaB-træner Erik Hamrén som den eneste ikke havde Daniel Agger på sin stemmeseddel.

3 trænere havde Daniel Agger øverst på deres liste, og dermed fik Brøndby 10 1. pladser af 11 mulige (en cheftræner må ikke stemme på spillere fra eget hold).

Brøndbytræner Michael Laudrup havde Martin Ericsson som sin personlige forårsprofil, med Tobias Linderoth, Simon Bræmer, Jan Kristiansen og Razak Pimpong på de følgende pladser.

Johan Elmander, der i foråret har været skadesfri, modsat efterårssæsonen, er naturligvis glad for den fornemme hæder.

- Det er da hyggeligt at blive valgt. Der er nogle virkelig gode spillere bag mig på listen, så jeg er stolt. Jeg takker holdet for at aflevere godt til mig, og til træneren der hele tiden har troet på. Og jeg takker også fansene for at støtte mig, også da jeg ikke scorede mål, og i det hele taget har jeg mange at takke, forklarer Johan Elmander til Tipsbladet i forbindelse med kåringen.

Johan Elmander jubler efter hans føringsmål mod Herfølge i 7-0 sejren

Johan Elmander er Forårets Profil, kåret af SAS Ligaens trænere, med Daniel Agger på 2. pladsen. 7 ud af 11 mulige har Johan Elmander øverst på deres liste.