Clean sheet skal forsvares

11.06.2005 09:09

Samtidig med at Brøndby jagter muligheden for at vinde DM-gulet i aften mod Herfølge, jagter Brøndby også muligheden for at score nok et "clean sheet" i Superligakampen mod Herfølge. Indtil videre er Brøndby-holdet oppe på 384 minutter i træk på Brøndby Stadion, uden at modstanderen er kommet til scoring. Seneste gæstende målscorer i Brøndby var FC Midtjyllands David Nielsen 2. april, og siden har de blå-gule spillet fire hjemmekampe i streg uden at lukke mål ind.

Brøndby har ikke præsteret så god en hjemmebaneserie siden den seneste mesterskabssæson i 2001/2002, hvor sæsonåbningen blev på hele fem hjemmekampe i træk med rent bur. Resultaterne fra dengang minder meget om det, Brøndby præsterer lige i øjeblikket. Først 5-0 over AGF, så kom 2-0 over OB, 4-0 over Silkeborg, 2-0 over FCK og endelig 0-0 mod Viborg.

Kigger man på de resultater og sammenligner med de aktuelle resultater fra Brøndbys seneste fire hjemmekampe, mangler der kun en 2-0 sejr, for at resultaterne fra de to sæsoner bliver helt identiske...

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk

Casper Ankergren i aktion på Herfølge Stadion

Brøndby har vundet sæsonens første to opgør mod Herfølge, og i dag skal Casper Ankergren og resten af Brøndbyholdet holde netop Herfølge fra at ødelægge den flotte statistik.