Agger på Wall of honour

09.06.2005 11:59

Som den 54. spiller i tidens løb og den første i 2005, kom Daniel Agger i dag op på Wall of honour efter dagens træning, et synligt bevis på hans A-landsholdsdebut mod Finland i sidste uge. Dermed fik Daniel Agger sin plads på landsholdsvæggen på Brøndby Stadion, der markerer alle de landsholdsspillere der har spillet for Brøndby IF, med Michael Laudrup som den første tilbage i 1982.

Der blev skålet i champagne, drukket sodavand og spist kransekage, da Mogens Krogh på vegne af klubben lykønskede Daniel Agger med landsholdsdebut'en mod Finland. Derefter var det tid til den obligatoriske takketale fra hovedpersonen.

- Det er stort. For et år siden havde jeg ikke drømt at stå her i dag, og ingen havde vel regnet med det. Det viser bare det kan gå stærkt i fodboldens verden. Jeg er glad for det og håber jeg har nogle år tilbage som fodboldspiller, sagde Daniel Agger i sin tale til truppen, der både klappede og piftede til den store guldmedalje.

Daniel Agger "glemte" dog i forvirringen at takke for holdkammeraternes støtte og opbakning, en ting der ellers hører sig til i talerne, men med Aggers unge alder in mente, er han vel undskyldt i denne omgang...

Tjek alt om Wall of honour.

Daniel Agger trækker i snoren

Daniel Agger trækker i snoren og afslører sit navn som den 54. spiller i historien der kommer på wall of honour.

Daniel Agger holder tale

Daniel Agger holdt efterfølgende tale for forsamlingen.

Der blev spist og drukket blandt spillerne

Spillere og trænere hyggede sig efterfølgende med champagne, kransekage og sodavand.

Daniel Agger fandt også plads til det store smil

Daniel Agger undlod, eller glemte, at takke holdkammeraterne som det sig ellers er kotume at gøre...