Tæt på rent bord mod Silkeborg

22.07.2005 08:44

Brøndby IF har for vane at indlede de indbyrdes opgør med lørdagens gæsterne fra Silkeborg usædvanlig godt. De blå-gule har således vundet sæsonens første kamp mod midtjyderne de seneste seks forsøg i træk, og gjort det med en imponerende målscore på hele 19-1. Senest Silkeborg tog point mod Brøndby i sæsonens første møde var 31. august 1997, hvor SIF'erne vandt med 2-1 på Brøndby Stadion.

Siden da har Brøndby nærmest gjort rent bord mod holdet fra Søhøjlandet. I fem af kampene har Brøndby både vundet og endda holdt målet rent i den anden ende. I den sidste delte Brøndby deciderede øretæver ud, idet  kampen 13. august 2000 endte hele 7-1 til Brøndby på Silkeborgs hjemmebane efter Silkeborg-føring på 1-0 midt i første halvleg.

Tæller man udelukkende de første sæsonmøder med Silkeborg på Brøndby Stadion lyder statistikken på seks sejre og ét nederlag. Første gang var 27. juli 1994, hvor Brøndby kørte Silkeborg over med 4-0. Sidste sæson foregik første Silkeborg-kamp også på Brøndby Stadion. Det var umiddelbart efter spillerstrejken, og Brøndby vandt med 1-0 på et mål af Martin Retov.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Daniel Agger i nærkamp med Thomas Røll, der var på lejeophold hos Silkeborg i foråret

De danske mestre og pokalvindere fik en god start på sæsonen, ligesom Silkeborg der også startede med en sejr.