Schmidt for fuld styrke

13.07.2005 08:52

Forberedelserne til den nye sæson kører på højtryk, og med masser af træninger og kampe, er der rigeligt at se til for spillerne. En af dem der med garanti har den største motivation med sig på træningsbanen, er Stefan Schmidt der fik hele sidste sæson spoleret af knæproblemer.

Efter operation og langvarigt genoptræningsforløb lysner det atter for den nu 29-årige midtbanespiller, der kom til Brøndby sidste sommer fra AaB. Siden opstarten den 4. juli, har han ikke misset én eneste træning, og hvad der er endnu bedre, så mærker midtbaneslideren intet til knæproblemerne.

- Det går godt og det er dejligt at være tilbage. Jeg er helt oppe på 100 % nu og jeg mærker ikke noget i knæet. Jeg kan træne fuldt med og det går fint. Rent formmæssigt er det ok, men det er noget andet at træne på fuld knald på små områder, end at løbe på løbebånd eller i skoven, så formen mangler fortsat noget, fortæller en glad Stefan Schmidt og uddyber.

- Jeg kan mærke jeg mangler noget i vendingerne og boldkontrollen, men det bliver bygget på henad vejen. Jeg har sammen med Michael (Laudrup red.) lagt en plan for den kommende tid, så jeg kommer bedst muligt i gang, siger han.

Det betyder bl.a. kampe på 2. holdet for at komme i rigtig kampform, og med efterårets mange opgaver in mente, er der gode muligheder for et comeback i Brøndbytrøjen.

Stefan Schmidt er hidtil blot noteret for én kamp, sidste års sæsonpremiere på Brøndby Stadion. Her tabte Brøndby 2-1 til OB, men Stefan Schmidt fik en personlig god debut på Brøndby Stadion som kampens bedste spiller. Kort tid efter blev han skadet på træningsbanen, med et langvarigt og frustrerende skadesforløb til følge, et forløb der nu er afløst af forventningens glæde efter en foreløbig lovende opstartsfase...

Stefan Schmidt i fuld løb under gårsdagens træning

Stefan Schmidt går virkelig til den under træningen, og ligner langt fra en mand der fik sidste sæson spoleret af skader.

Stefan Schmidt i løb med bolden

Stefan Schmidt, her i løb med bolden, har masser af energi, engagement og optimisme med sig på træningsbanen.