Rytter glad for at komme i gang

24.07.2005 13:52

- Det var ikke bare en OK modtagelse, det var fedt. Selvfølgelig har jeg tænkt lidt over hvordan det ville blive, men jeg kender jo holdet og fansene via tv, og har kun haft et ekstremt positivt indtryk, og det er jo derfor jeg er her. På den måde er der ikke så meget der har overrasket.

Thomas Rytter virker afslappet og glad efter sin debut på den nye hjemmebane.

- Det var da også perfekt. Jeg kunne allerede mærke den gode stemning inden kampen, og vi ender så med at tage 3 point og holder os helt i toppen. Det er som det skal være, og nu skal vi videre til de næste opgaver.

Brøndby Support byder velkommen

Brøndby Supports formand, Jais Tindborg byder Thomas velkommen.

Rolig debut

- Kampen i dag er ikke på det niveau vi kan spille, men Silkeborg er altid en svær modstander, der står godt i forsvaret. Det handler om at være tålmodig og slå til når muligheden er der, og det gik som det skulle, selvom det ikke gik specielt hurtigt, kommer det med et skævt grin.

Om sin egen form fortæller Rytter:

- Fysisk er det i orden. Jeg kommer fra en træningslejr med 3 gange træning hver dag, så det er som det skal være. Spillemæssigt er jeg dog godt klar over at der nok går et par uger, før jeg er helt på toppen, men det kommer med kampene, og dem er der jo nok af den kommende tid.

Thomas Rytter erstatter Kasper Lorentzen og får debut

Thomas Rytter erstatter Kasper Lorentzen og får debut.

Indstillet på at kæmpe

- Jeg håber selvfølgelig på en masse spilletid, men ved godt jeg skal kæmpe for pladsen. Sådan er det i en trup, der er så stærk som den vi har her, men det er kun fedt.

- Jeg er meget glad for at komme i gang, og ser virkelig frem til at være en del af det her, fortæller Thomas Rytter til brondby.com.