Nye rekorder af Brøndby

21.07.2005 09:23

Med den flotte sæsonpremiere onsdag aften fik Brøndbys danske mestre udbygget den rekordserie, som klubben er midt i i øjeblikket. 3-0-sejren over FC Midtjylland var Brøndbys sjette hjemmesejr i træk, men frem for alt den syvende på stribe uden mål af modstanderen. Det er Superligarekord.

Brøndbys mandskab har spillet 654 minutter i træk på Vestegnen uden at indkassere en scoring. De seneste syv hjemmekampe er vundet med 23-0!

Tilskuermæssigt var der også rekord på Brøndby Stadion. 15.141 syner måske ikke af meget i forhold til de over 20.000, der fulgte hver af de sidste fire hjemmekampe i sidste sæson, men faktisk er det det bedste hjemmebanetilskuertal til en premiere på Brøndby Stadion i Superligaens levetid. Sidste sæson så 14.310 premieren mod OB, hvilket var rekord dengang.

Brøndbys Morten Skoubo scorede de to første mål i kampen, og det er tredje gang, angriberen præsterer at lave mindst to mål i én kamp i Brøndby-trøjen. I alt har han scoret mindst to mål i samme opgør otte gange i sin Superligakarriere. Kun én gang er det blevet til hattrick. Det var 14. oktober 2001, hvor han scorede tre mål i FC Midtjyllands 4-0-sejr i Lyngby.

Produceret i samarbejde med netusperligaen.dk.

Brøndbyjubel efter en Skoubo-scoring

Morten Skoubo blev dobbelt målscorer i premierekampen der bød på nye rekorder.