Nederlag til Zürich

11.07.2005 10:41

Selvom holdet spillede en god 1. halvleg, blev det til et 4-1 nederlag mod Zürich i den sidste træningskamp i går på opstartsturen til Schweiz. Dagen forinden sikrede holdet sig 3. pladsen i træningsturneringen via en 3-1 sejr over Sion.

Søndagskampen mod Zürich, der var den 3. kamp på 5 dage, blev fatslagt undervejs på træningsopholdet og det blev til en god træningskamp for Brøndbytruppen.

I første halvleg spillede Brøndby en god gang fodbold, med mange fine momenter og gennemspillede angreb, uden dog at få gang i scoringen. Flere af spillerne var allerede i pausen godt trætte efter 3 kampe på 5 dage, og flere hårde træninger, og der blev derfor skiftet to mand i pausen: Johan Elmander og Thomas Hansen - de blev erstattet af Johan Absalonsen og Henrik Kildentoft. Senere kom Thomas Kahlenberg og Morten Skoubo på banen, i stedet for Kasper Lorentzen og Kim Christensen.

I 2. halvleg slap kræfterne tydeligt op for Brøndbyspillerne, der blev rendt over af de friske spillere fra Zürich. Dan Anton Johansen udlignede til 1-1 på straffespark, men i de sidste 20 minutter slog Zürich 4-1 sejren på plads.

På trods af det store nederlag var der god grund til glæde i Brøndbylejren, efter især en god 1. halvleg inden kræfterne slag op. Med mange gode træninger og tre velspillede træningskampe har træningsturen til Schweiz været en god sportslig optakt til den kommende sæsons mange opgaver.

I denne uge står der træning, Liga Cup (onsdag aften), træningskamp mod Bochum (lørdag) og Åbent Hus (søndag) på programmet. Tjek træningstiderne her.