Nederlag i god træningskamp

06.07.2005 22:11

Brøndby IF spillede her til aften sin første træningskamp i optakten til den kommende sæson, hvor modstanderen var franske Auxerre. Spillemæssigt fortsatte holdet hvor det slap i efteråret, men efter en kamp Per Nielsen og co. dominerede lange perioder, måtte de blå-gule alligevel trække sig tilbage med et nederlag i bagagen, efter et modstandermål i den yderste overtid.

Idyl i Schweiz

Idyl i Schweiz.

Der blev spilletid til et par nye ansigter, og både Marcus Lantz og Kim Christensen gjorde en god figur i den tid de var på banen. Begge blev skiftet ind i anden halvleg.

Startopstilling:

Casper Ankergren

Dan Anton - Per Nielsen - Agger - Sennels

Retov - Daugaard

Elmander

Jørgensen - Skoubo - Kahlenberg


Indskiftninger: Marcus Lantz, Kim Christensen, Kasper Lorentzen, Henrik Kildentoft

Midtbanen

Brøndbyspillerne havde det spillemæssige overtag i store dele af kampen.

Flot spil og mange chancer

Trods mange chancer bragte Auxerre sig foran 1-0 før pausen, og man skulle helt frem til kampens 87. minut før de gulblusede fik løn som fortjent.

Auxerres målmand var chanceløs på Thomas Kahlenbergs flot sparkede frispark, og efter den scoring virkede det som om begge hold var relativt tilfredse med uafgjort.

Desværre scorede Auxerre igen i kampens absolut sidste sekunder. Bolden nåede ikke i spil igen, og dermed endte kampen med et resultat, der ikke var særligt betegnende for en yderst velspillet træningskamp.

Kalle har scoret

Kahlenberg har scoret direkte på frispark.

Per Nielsen om kampen

brondby.com fangede Per Nielsen kort efter kampens afslutning:

- Det var et ærgerligt nederlag, for vi spillede en rigtig god kamp. Man kunne ikke rigtigt mærke vi har haft pause, for kombinationsspillet flød rigtig godt og vi skabte en hel masse fremad banen.

- De to nye kom ind efter pausen, og de faldt ind i spillet med det samme. Begge gjorde det rigtig fornuftigt, men det er jo svært at sige så meget efter en enkelt halvleg. De er begge faldet rigtig godt til i truppen, så det tegner godt.

- Man er aldrig glad for at tabe, men vi spillede mod et godt hold, og vi dominerede store dele af kampen, så resultatet er mindre vigtigt, runder Per Nielsen af.

Brøndby IF spiller dermed næste kamp på lørdag d. 9. juli mod Sion. Sidste kamp i Schweiz spilles om søndagen hvor modstanderen er Zürich.