Lorentzen: Nyder det

24.07.2005 13:39

- Jeg har lært meget af Michael og John, men har stadig masser at lære endnu. Jeg vil sige, at jeg virkelig har fået mod på det hele, og der er hele tiden nye ting at lære, så jeg nyder det bare lige nu.

Kasper Lorentzen er et stort smil efter Silkeborg-kampen, som han satte sit store aftryk på, bl.a. ved en flot scoring og mange lækre detaljer.

- Det går bedre og bedre, og selvom mange fortæller mig at jeg har en hel masse at leve op til, ved at bære 7-tallet, så tænker jeg slet ikke på den måde.

- Jeg tænker ikke på de ting der kan gå galt, men på alt det der kan gå godt. Og så spiller jeg i øvrigt bare mit spil.

Første SAS Liga-mål

Kaspers første SAS Liga-mål fejres på behørig vis.

Fortjent sejr

Om dagens kamp fortæller han:

- Det var vel ikke verdens bedste kamp, men vi får 3 point og har max-point i ligaen. Som tophold skal man vinde sine hjemmekampe, og det gør vi i dag. Jeg synes vi er blevet meget bedre til at arbejde for hinanden, også i de perioder hvor spillet ikke kører optimalt, og sejren i dag er jo helt i orden.

- Vi starter lidt sløvt, men kommer så godt i gang. Jeg har selv forsøgt nogle gange med afslutninger udefra, så det var rigtig dejligt at se den gå ind.

- Det er jo en af mine styrker, så det er nok ikke den sidste afslutning fra distancen i år, griner han.

Lorentzen med bold

Lorentzen har fået spilletid i de to seneste SAS Liga-kampe.

Udvikling

Der snakkes meget om en eventuel ny spiller til pladsen, men det er ikke noget der rører den unge tekniker.

- Jeg ved da godt at jeg ikke spiller alle kampene i efteråret, men det er helt fair. Vi har vel 35-40 kampe, og det ville være meget at forvente, at skulle spille dem alle. Jeg tager den tid jeg får på banen, og giver hvad jeg har.

- Hvis holdet styrkes er det til alles fordel, men jeg skal da nok gøre mit, for at få masser af spilletid. Så må vi håbe det er nok. Indtil videre handler det mest om at udvikle mig som spiller, og på det niveau kan man vel ikke være bedre steder, runder dagens mand af.