Laudrup: Målet er klart

26.07.2005 10:27

- Det har været noget af en tur og det har selvfølgelig ikke været den optimale forberedelse. Vi er meget målrettede på vores kamp. Det er første del af opgaven der handler om at gå videre. Vi har stor fokus på kampen og vi er klar over det bliver svært. Vi skal få et godt udgangspunkt til hjemmekampen, kunne cheftræner Michael Laudrup fortælle til brondby.com inden gårsdagens træning på Tblisi Stadion.

Hvad er et godt resultat?

- Et godt resultat er at vi scorer et mål, som altid er vigtigt i reglen om udebanemål. Vi skal være meget disciplinerede og vi må ikke være naive. Lykkedes det tror jeg på et godt udgangspunkt, fortæller cheftræneren mens blikket falder på omgivelserne.

- Vi må bare sætte os ud over de forhold der venter os. Det er ikke en bane for vores spil, fortalte Laudrup der måtte undvære Kim Christensen, efter han blev hjemme i Danmark.

- Det er selvfølgelig en streg i regningen at Kim måtte blive hjemme. Han kunne med sin hurtighed og fysisk være en god spiller at bruge i sådant et opgør. Han kunne skabe noget uro, men vi har flere gode spillere i truppen.

- Som sagt handler det om at skabe et godt udgangspunk. Vi skal gå efter at score det mål der forhåbentlig bliver et godt udgangspunkt for returkampen hjemme på Brøndby Stadion næste uge, sluttede Laudrup.

Michael Laudrup tjekker banen

Michael Laudrup har respekten for aftenens modstander Dinamo Tbilisi.