Laudrup: Godt rustet

23.07.2005 21:05

- Det var vist hvad man kan kalde en stille dag på kontoret. Vi starter meget stille og roligt, måske endda for roligt, for Silkeborg har kampens første chance. Derefter presser vi godt på i resten af første halvleg, og scorer et godt mål og skaber derudover et par chancer.

- I anden halvleg holder vi mest på bolden, men det bliver lidt rodet og vi kommer aldrig rigtig i tempo, før slutningen af kampen, hvor vi igen sætter lidt pres på. Resultatet og sejren kan der ikke pilles ved, og alt i alt kan vi ikke være utilfredse.

Michael Laudrup har taget den afslappende mine på i dagens anledning, og fortæller om en kamp, der aldrig nåede højderne fra premieren.

- Vi holder nullet, men selvom vi har helt styr over begivenhederne, er der altid en lille tvivl når føringen kun er et enkelt mål. Der kan ske så meget på en dødbold eller et tilfældigt indlæg, så det er klart det lettede lidt, da Morten scorer til 2-0.

- Onsdagens sejr er lidt svær at følge op på. Jeg var lidt overrasket over hvor godt vi spillede i premieren, og sådan kan vi ikke spille hver gang. Jeg synes dog vi viser stabilitet i spil og indstilling i dag, og selvom det absolut var en kamp på det jævne, er vi nu kommet af sted med 2 sejre og en målscore på 5-0.

Elmander omringet

Elmander forsøger forgæves at komme gennem Silkeborgforsvaret.

Lorentzens gennembrud

Kampens spiller blev Kasper Lorentzen, som cheftræneren da heller ikke kunne undlade at kommentere:

- Kasper spiller en rigtig god kamp. Han har haft tilløb til det flere gange, og så er det dejligt at se ham lykkes med en rigtig god afslutning. Det kan kun give ham en god portion selvtillid, og med den udvikling han er inde i, er jeg overbevist om, at det bliver rigtig godt.

- Vi kan ikke forvente, at han kan spille en hel sæson på et højt niveau, det ville simpelthen være at gøre ham en bjørnetjeneste, men som jeg har sagt flere gange, skal han nok få masser af spilletid.

- Han er blevet bedre til at holde tempoet, og er blevet rigtig løbestærk, så det er kun positivt.

Første mål i SAS Ligaen og gennembrud

Første mål i SAS Ligaen og gennembrud.

Klar

Allerede mandag tager truppen af sted til Georgien, og Laudrup ser frem til de kommende opgør.

- Det bliver spændende at se holdet under helt andre forhold, men jeg føler vi er rigtig godt rustet til opgaverne, og er overbevist om at vi kommer til at gøre en god figur, erklærer Laudrup, der i øvrigt blev kåret til Årets træner umiddelbart før kampen.