Laudrup: Et fantastisk resultat

26.07.2005 20:46

- Jeg synes at det er utroligt godt resultat hvis vi ser bort fra de første 15 minutter hvor vi bliver presset langt tilbage på banen. Vi rider stormen af og gør det herefter godt. Det hjælper selvfølgelig at være 11 mod 10, men man har jo før set hold i undertal som præsterer langt over evne, lød cheftræner Michael Laudrups evaluerende ord efter onsdagens Champions League-kvalifikationskamp på udebane i Georgien.

- Tbilisi har to store chancer som de kan score på i den første del af kampen, men herefter får vi greb om tingene og får sat dem under pres, og at vinde 2-0 på udebane i Georgien er altså et fantastisk resultat.

Mere modne

- Hvis vi sammenligner med det hold som for to års siden mødte Dinamo Minsk og Zizkow i UEFA Cup'en, har vi i dag et langt mere modent hold som fortjener flere kampe i Europa i år og som også fortjener succes. Efter sejren her til aften står vi med halvandet ben i 3. runde, og nu drejer det sig om at gøre arbejdet færdigt på hjemmebane. Og det gør vi hvis vi spiller op til vores vanlige standard.

- Her er det vigtigt at spillerne husker at for at spille de store kampe, skal man altså spille godt og vinde de kamp som måske ikke har den store prestige på papiret. Det gjorde vi dag, og det skal vi også gøre på næste onsdag. Det skylder vi os selv og vores hjemmepublikum, afsluttede en synligt tilfreds cheftræner inden spillerne hastede ud i den regnvåde georgiske aften.