Lantz uhørt glad

21.07.2005 00:23

- Vi fik gevinst og 3 point. Det var det vi gik efter, så det var en perfekt start.

Marcus Lantz virker som en meget glad mand efter sin debutkamp, og selvom den svenske presse er mere interesseret i hans forhold til landsholdet, bliver han ved med at kommentere på Brøndby og aftenens kamp.

- Jeg er ufatteligt glad for at være her. Det er på alle måder en anden klub end det jeg kommer fra, og den slags jeg har søgt hele tiden. Jeg har sagt at det er Skandinaviens bedste hold, så det må jeg jo selv være med til at bevise, griner han.

Bedre end Rostock

- Jeg får en fin velkomst i dag med et smæld i hovedet første gang jeg går op i en luftduel. Dem holder jeg mig normalt fra, og nu husker jeg da hvorfor. Nej, det var fint nok og den slags sker. Lige nu er jeg bare glad for, at have debuteret på dette hold og på Brøndby Stadion.

- Jeg har set et par kampe tidligere med Brøndby og stemningen i dag bekræfter bare mine indtryk. Det er et helt fantastisk publikum vi har, og de leverer en enestående støtte, fortæller Lantz om sin første oplevelse på Stadion.

- Man kan ikke sammenligne med Bundesligaen. Det er altså noget andet at skulle spille overfor Viborg og Silkeborg end det er at spille mod Bayern München og de andre, men Brøndbys hold er rigtig godt, og helt sikkert bedre end Rostocks.

- Jeg selv glæder mig også til at spille på et tophold, hvor der bliver mere plads til at spille fodbold. Jeg har i et par år været mere vant til at stå i defensiven, så jeg glæder mig til at komme mere frem ad banen.

Vi skal vinde det hele

Laudrup blev lidt overrasket over at du gik så godt og flittigt med frem?

- Ha ha, ja det blev jeg også, men det må vi vel vænne os til. Nej, der var plads til det, og der var dækket af bagude, så går man jo frem. Jeg ville da godt have scoret, men det ville nok være for meget af det gode, smiler han.

- Vi skal vinde det mesterskab igen. Og pokalen. Og i Champions League. Det er det jeg er her for, at vinde noget. Jeg er uhørt glad for at være på det her hold, og vil gøre alt for at det kan lade sig gøre.

- Jeg er ikke helt på toppen endnu, og mangler nok også at blive spillet helt ind på holdet. Indtrykket i dag er, at vi holder et godt tempo og et rimeligt niveau. Det bliver helt sikkert bedre, og så må vi se hvor langt det bærer.

- Men skriv bare at jeg er en glad mand i dag, understreger Lantz, før den svenske presse igen får lov at stille spørgsmål.