Lantz: Hjemmekampene skal vindes

20.07.2005 09:13

I aften sparkes SAS Ligaen i gang på Brøndby Stadion mod FC Midtjylland, og for Marcus Lantz er der lagt op til officiel debut i Brøndbytrøjen. Efter en del år i tysk topfodbold er den svenske midtbaneprofil klar til kamp for de danske mestre og pokalvindere, der har taget godt imod ham.

- Jeg har kun positivt at sige. Alle er hjælpsomme. Det er gået fint både på og uden for banen. Det er lidt af en omvæltning, når man skifter klub og samtidig skal flytte, så er der mange ting, der skal falde på plads; man skal ind i det sociale, fortæller Marcus Lantz.

- Nu fik jeg også i Liga Cuppen en forsmag på, at klubben har nogle gode fans, og jeg glæder mig til at spille på hjemmebane foran dem. Spillemæssigt mangler der lidt for mig endnu efter fire ugers sommerferie, men jo flere kampe jeg får spillet, desto bedre bliver det. Jeg skal lære de andre spillere at kende, og de skal lære mig at kende, smiler han.

Hvordan vurderer du holdets styrke?

- Jeg synes godt, at man kunne mærke, at Brøndby er et hold, der spiller med stor selvtillid. Vi viste i de to kampe i Liga Cuppen, at vi var klart bedst, selvom det var en træningsturnering. Så jeg har store forventning til debuten mod FC Midtjylland. Der vil være tryk på os som forsvarende mestre, og alle hjemmekampe skal i princippet vindes; men har vi en god dag, vil der heller ikke være mange, der kan vinde hos os, slår han bestemt fast.

Marcus Lantz i aktion i Brøndbytrøjen

Marcus Lantz står foran sin officielle debut i Brøndbytrøjen, når de danske mestre og pokalvindere møder FC Midtjylland i aften på Brøndby Stadion.