Lantz: Det har været en god start

12.07.2005 13:27

I godt to uger har der stået Brøndbyspiller på svenske Marcus Lantz' visitkort. Efter sommerskiftet fra tyske Hansa Rostock til de danske mestre, har det i høj grad handlet om at komme ind på holdet og finde sin rolle for de danske mestre og pokalvindere.

Truppens nye svensker er godt tilfreds med de første uger, der er forløbet med træningslejr, hårde træninger og testkampe.   

- Jamen det har da været godt, indleder svenskeren stille og sympatisk til brondby.com.

- Det var været lidt hårdt, med meget træning og kamp, men det har været fint. Jeg har haft lidt længere ferie end drengene her, og selvom jeg har løbet i ferien, kan jeg godt mærke jeg lige mangler det sidste formmæssigt, men det skal nok komme, smiler Marcus Lantz.

Hvordan har de første uger været?

- Det er et godt hold og jeg er blevet taget godt imod. Vi havde en god tur til Schweiz og jeg lærer holdkammeraterne bedre og bedre at kende. Navnene har jeg styr på, så det går også i den rigtige retning, griner han inden efterårets første af mange opgaver.

- Det er jo altid svært på så kort tid, og der vil være en tilvænninsperiode i starten, men jeg håber da det kommer til at gå godt lige fra starten. Der er primært tre titler Brøndby som spiller om, ligaen, pokalen og Royal League, og det handler selvfølgelig om at vinde det hele. I en klub som Brøndby skal man altid vinde mindst én titel hver sæson, fortæller ambitiøse Marcus Lantz, der håber på en gentagelse af sidste sæsons kunststykke med "the double". I første omgang handler det dog om at komme helt i topform.

Marcus Lantz kan i morgen få sin uofficielle debut i Brøndbytrøjen på Brøndby Stadion, når Liga Cuppen afvikles med kampe mod FC Midtjylland og F.C. København. Den officielle debut må han vente med til næste onsdag, hvor FC Midtjylland kommer på besøg til den første spillerunde i SAS Ligaen.

Marcus Lantz i aktion

Marcus Lantz under dagens hårde træning i sommervarmen.

Marcus Lantz koncentreret 

Marcus Lantz fik løbet en del under dagens træning.

Marcus Lantz med højt løftet ben

Lantz viste flere gange sine evner som bolderobrer for gult hold under interval-træningen.

Marcus Lantz strækker ud efter træningen

De første uger har været gode ifølge svenske Marcus Lantz, der glæder sig til den nye sæson.