Kim C: Jeg har en god fornemmelse

14.07.2005 10:58

- Kampene i dag viser at vi som hold er klar til den nye sæson. Vi har haft en rigtig god opstart hvor vi har haft nogle gode træningskampe og endnu flere intense træningspas. Vi er meget langt fremme, og klar til sæsonstart tør jeg godt love, det synes jeg egentligt også fremgår af kampene i dag, smilede Kim Christensen efter Liga Cup sejren.

- Personligt er jeg godt tilfreds med spillet i dag, også selvom jeg nok allerede nu skylder et par mål, siger Kim Christensen og griner. Jeg synes at vi spillede en rigtig god halvleg mod FC Midtjylland, spillet flød godt mellem kæderne hvor jeg også kom godt med.

- Jeg har ikke rigtigt tænkt så meget over hvad salget af Kalle kommer til at betyde for mig. Selvfølgelig øger det mine chancer for at komme på holdet, i og med at jeg også kan spille hans plads. Der er dog så mange klassespillere I Brøndby så der bliver ikke mindre kamp om pladserne. Omvendt byder efteråret på rigtigt mange kampe, så jeg er nu ikke bange for at jeg ikke får spilletid, men i sidste ende er det jo trænerens afgørelse. Jeg er bare glad for at være kommet i gang. Jeg er dog ikke i tvivl om at der bliver brug for alle mand.

- Jeg skal selvfølgelig også bruge den kommende tid, både til træning og til kamp, på at vise hvad jeg står for. Jeg har en rigtig god fornemmelse, er topmotiveret, hvilket jeg også håber skinnede igennem i dagens kampe.

Brøndbyholdet

Det sejrende Brøndbyhold efter Liga Cup sejren.