Kim C: Der skal arbejdes

22.07.2005 13:51

Liga Cuppen og derefter onsdagens debut i Brøndbytrøjen har givet et lille blik på Kim Christensens evner som fodboldspiller efter skiftet fra hollandske FC Twente. Og selv har han været ganske godt tilfreds med starten i Brøndbytrøjen.

- Jeg ville selvfølgelig gerne vise noget. Brøndby er vel lidt af en arbejderklub, hvor der skal bestilles noget, og jeg synes, at det gik godt, selvom jeg nok skulle have scoret. Men jeg er begyndt at lave mål til træning nu, så jeg synes, at det er på plads, fortæller angriberen før lørdagens "topkamp".

- Jeg er i det hele taget faldet godt til. Det er en klub, hvor der er rigtigt godt styr på alting ligesom i HSV, og faciliteterne er helt i orden. Det hele bliver grebet meget professionelt an, men der er alligevel plads til jokes - det, synes jeg, betyder meget.

Hvad er oplægget fra jeres side før opgøret mod Silkeborg i morgen?

- Vi skal selvfølgelig presse dem fra start, og det vil være fint, hvis vi kan få et hurtigt mål. Vi skal presse alle på hjemmebane - så er den ikke meget længere. Det gælder også mod Silkeborg, så jeg forventer, at vi vinder, slutter han.

Tjek Kim Christensens spilleforslag til kampen mod Silkeborg her.

Kim Christensen jagter bolden mod FC Midtjylland i SAS Liga premieren

Kim Christensen er klar til at knokle mod en modstander, Brøndby bør vinde over på hjemmebane.